+31 (0)40 240 58 50
mail@lapento.nl

De toekomst van morgen

TECHNISCHE INNOVATIES + BUSINESS REBELS = TOEKOMST VAN MORGEN

De Toekomst van Morgen is niet zomaar een concept, het is een belofte. Het is de belofte van technologische vooruitgang, van innovatie, van grenzen verleggen en van het onbekende verkennen. Het is de belofte dat de technologieën, ideeën en oplossingen die we vandaag ontwikkelen, de wereld van morgen zullen vormgeven.

Bij Lapento zijn we gepassioneerd over deze toekomst. We zijn gedreven door de mogelijkheden die het biedt en de uitdagingen die het met zich meebrengt. We zijn er om technische MKB-ondernemers en investeerders te helpen navigeren door deze toekomst, om hen te helpen de kansen te grijpen die het biedt en de obstakels te overwinnen die het op hun pad legt.

We geloven dat de Toekomst van Morgen wordt gevormd door degenen die bereid zijn om buiten de gebaande paden te treden, om te innoveren, om te durven en om te dromen. Of je nu een technische uitdaging wilt aangaan, je bedrijf wilt laten groeien of gewoon geïnspireerd wilt worden door de mogelijkheden van de toekomst, wij zijn er om je te helpen.

De Toekomst van Morgen begint vandaag. Laten we samen deze reis beginnen.

Onze werkwijze

Bekijk onze cases

Doe de gratis Pento-analyse

Fascinatie

Bij Lapento is er een fascinatie voor de toekomst. De overtuiging is sterk dat de technologieën van vandaag de basis vormen voor de innovaties van morgen. Als oprichter van Lapento, is Thijs Dorssers voortdurend bezig met het verkennen van de grenzen van wat mogelijk is. Van Robotica en IoT tot Home Automation, E-bikes, AI, VR, culinair koken, keuken gadgets en ondernemerschap – Thijs is gepassioneerd over het ontdekken en delen van de nieuwste trends en technologieën.

Op zijn persoonlijke website, thijsdorssers.nl, blogt Thijs over deze onderwerpen en meer. Hij duikt in de wereld van de futurologie, onderzoekt wat er nu mogelijk is en wat er aan de horizon ligt. Thijs houdt ervan om mensen uit te dagen, om hen te inspireren om verder te denken dan het bekende en om de mogelijkheden van technologie volledig te omarmen.

Naast zijn werk bij Lapento en zijn blog, wordt Thijs ook regelmatig gevraagd om te spreken over Robotica, Innovatie en AI. Of je nu op zoek bent naar inzichten in de nieuwste technologische trends, advies nodig hebt over hoe je je bedrijf kunt laten groeien, of gewoon geïnspireerd wilt worden door de mogelijkheden van de toekomst, Thijs nodigt je uit om de reis met hem te maken. Samen kunnen we de toekomst van morgen vormgeven.

Ben je klaar voor groei?

Maak een afspraak met een van onze business rebels of bedrijfsbemoeialen. Wij zijn er om je uit te dagen, je te helpen innoveren en de status quo te doorbreken. Bel ons op +31 (0) 40 240 58 80 en zet vandaag nog de eerste stap naar de toekomst van morgen.

Bel +31 (0) 40 240 58 80