+31 (0)40 240 58 50
mail@lapento.nl

De rebel in ons sterft nooit

Het gaat om de instelling die we hebben. We weten dat de wereld vooruit blijft gaan en dus blijft veranderen.

Onze diensten

Bij Lapento richten we ons op technische MKB-ondernemers in de High Tech- en maakindustrie, evenals investeerders en familiebedrijven. Ons team van ‘business rebels’ en ‘bedrijfsbemoeialen’ staat klaar om je te helpen. Ontdek hieronder onze diensten.

Technische MKB Ondernemers

We niet zomaar consultants – we zijn je ‘business rebels’ en ‘bedrijfsbemoeialen’. We duiken diep in je bedrijf, staan naast je en pakken alles aan, van strategie en financiën tot teamontwikkeling en organisatieontwikkeling. We slaan de brug tussen mensen en techniek, met als doel waarde ontwikkeling.

Investeerders en familiebedrijven

We zijn er ook voor investeerders en familiebedrijven die technische organisaties willen helpen. Of je nu een technische organisatie vlot wilt trekken of gewoon wat advies nodig hebt, we staan klaar met onze expertise en tools om je te helpen je doelen te bereiken.

Hoe we werken

En hoe we werken? Dat hangt helemaal af van wat het beste bij jou past:

Interim Werk: Heb je ons nodig voor een specifiek project of voor een bepaalde periode? Geen probleem! We kunnen worden ingehuurd op basis van interim werk, waarbij we onze diensten aanbieden op een ‘uurtje factuurtje’ basis.

Participatie: Zoek je naar een diepere betrokkenheid? We bieden ook de mogelijkheid tot participatie, waarbij we een actieve rol spelen in je bedrijf en investeren in je succes.

Bij Lapento zijn we trots op wat we doen en zijn we toegewijd aan het helpen van technische ondernemers om hun volledige potentieel te bereiken. Samen bouwen we aan de toekomst van morgen. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan de slag gaan!”

Wil je met de PENTO-analyse aan de slag binnen je MKB bedrijf?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.